Recepti


Punjena teleća prsa sa rižotom od šafrana i origana

Punjena teleća prsa sa rižotom od šafrana i origana

  • vrijeme pripreme: 150 min
  • cijena ~ 29.84 kn
  • 1517 posjeta

Teletinu nije potrebno soliti iznutra zbog mesnate slanine koja je dovoljno slana. Na isti način pripremamo pečenu teleću plećku ili vrat, a koljenicu trebamo peći makar pola sata duže na 130 stupnjeva. Umjesto mesnate slanine možemo koristiti pancetu, pršut ili hamburger kako bismo dobili okus dimljenog mesa. Svježe bilje dodajemo u jela uvijek na kraju da sačuvamo što više okusa i boje. Maslac dodajemo na kraju u rižoto da dobijemo na punoći okusa i da nam rižoto bude kremast.

Punjena teleća prsa sa rižotom od šafrana i origana

Punjena teleća prsa sa rižotom od šafrana i origana

  • vrijeme pripreme: 150 min
  • cijena ~ 29.84 kn
  • 1517 posjeta
Rolana teleća prsa s pečenim krumpirom i povrćem

Rolana teleća prsa s pečenim krumpirom i povrćem

  • vrijeme pripreme: 150 min
  • cijena ~ 24.25 kn
  • 10166 posjeta
Teleći odrezak u umaku od zelenog papra i gljiva s kroketima

Teleći odrezak u umaku od zelenog papra i gljiva s kroketima

  • vrijeme pripreme: 45 min
  • cijena ~ 38.21 kn
  • 3446 posjeta
Teleća rolana prsa s rižotom od šparoga

Teleća rolana prsa s rižotom od šparoga

  • vrijeme pripreme: 150 min
  • cijena ~ 29.03 kn
  • 1260 posjeta
Pečena teleća koljenica s krumpirima

Pečena teleća koljenica s krumpirima

  • vrijeme pripreme: 180 min
  • cijena ~ 27.00 kn
  • 5547 posjeta
Pečena teleća prsa s kuhanim povrćem

Pečena teleća prsa s kuhanim povrćem

  • vrijeme pripreme: 120 min
  • cijena ~ 24.97 kn
  • 4780 posjeta
Teleći savitak punjen pršutom s kuhanim povrćem

Teleći savitak punjen pršutom s kuhanim povrćem

  • vrijeme pripreme: 40 min
  • cijena ~ 32.87 kn
  • 1606 posjeta